IT service: On-site IT diensten

Digital Logistics kan alle computer-gerelateerde zaken in uw bedrijf voor u verzorgen. Van het leveren en inrichten van een eenvoudige laptop tot en met het opzetten / migreren en beheren van uw complete bedrijfsnetwerk. Ook voor het onderling verbinden van meerdere vestigingen en het opzetten van telewerk- / thuiswerkplekken bieden wij veilige en betaalbare oplossingen.


Hardware

Wij kunnen alle gewenste hardware tegen scherpe prijzen aanbieden en installeren. Of het nu gaat om een enkele PC of laptop, een server of een compleet computerpark. Wij leveren zowel A-merken als instap-modellen. Ook voor het upgraden of opnieuw inrichten van een bestaande PC of server kunt u bij ons terecht. Digital Logistics heeft een oplossing voor elk budget, waarbij de kwaliteit steeds wordt gewaarborgd.


Software

Naast standaard PC en server software zoals Windows/Linux, office pakketten en anti-virus software leveren wij ook maatwerkoplossingen, zoals het koppelen van uw boekhoudpakket met Excel of met uw webshop.


Internet aansluiting

Digital Logistics adviseert en assisteert u bij de selectie van uw Internet-provider, configureert de Internet-aansluiting in uw bedrijfspand en zorgt ervoor dat uw PC of bedrijfsnetwerk op een veilige manier met Internet wordt verbonden.


Bedrijfsnetwerk

Bent u toe aan een computernetwerk in uw bedrijfspand, of wilt u uw bestaande netwerk uitbreiden? Digital Logistics kan complete end-to-end systemen leveren gebaseerd op bewezen cat 5, 6 of 7 UTP technologie, inclusief gootwerk, wandcontactdozen en schakelmateriaal. De door ons gebruikte werkwijze en materialen garanderen u jarenlang plezier van een snel en stabiel netwerk.

Wij leveren, installeren en configureren de benodigde switches, routers en firewalls. Ook (integratie van) draadloze oplossingen behoren tot de mogelijkheden.

Tevens biedt Digital Logistics oplossingen voor het koppelen van meerdere vestigingen.


Telewerken / thuiswerken

Bent u de files beu? Wilt u tijdens uw zakenreis toegang tot uw bedrijfsgegevens? Digital Logistics biedt betaalbare oplossingen om uw PC thuis of, zo u wilt, uw laptop vanaf elke plaats ter wereld, op een veilige manier te koppelen aan uw bedrijfsnetwerk.

 
Copyright © 2019 Digital Logistics. Alle rechten voorbehouden.